Želiš postati volonter ili donirati pomoć? Volontiraj ili Doniraj

Blog

Akcije

Solidarnost na djelu 2023.

Solidarnost na djelu 2023.

Hrvatski Crveni križ poziva vas da se uključite u već tradicionalnu 51. sabirnu akciju “Solidarnost na djelu 2023.”. Kao zajednička akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa akcija će se provoditi na području cijele Hrvatske.

U akciji će se prikupljati hrana i novac. Hranu svi koji žele mogu donijeti u prostorije Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška, Miroslava Kraljevića 6, svaki dan osim subote i nedjelje od 8 do 14 h i to od 12.10. pa sve do 20.12.2023. godine. Sabirnu akciju «Solidarnost na djelu“ naše Gradsko društvo Crvenog križa započelo je u srijedu 11. listopada u popodnevnim satima u gradu Nova Gradiška te će se nastaviti na području okolnih općina sve do kraja studenog kada ćemo prikupljati novčane priloge građana. Za prikupljeni novac bit će Vam uručen bon zahvalnosti numeriran i s oznakom vrijednosti. Svi volonteri i mladi Crvenog križa koji su ujedno i sudionici u akciji bit će vidljivo označeni akreditacijom Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška. Sva prikupljena sredstva bit će usmjerena na pomoć socijalno najugroženijim stanovnicima na našem području.

Ovogodišnju akciju Hrvatski Crveni križ povodi pod motom «Ne dvoji za drugog izdvoji». Zahvaljujemo se djeci i mladima iz osnovnih i srednjih škola kao i volonterima Crvenog križa koji pomažu u provedbi ove hvalevrijedne akcije kao i na Vašem sudjelovanju i doprinosu u akciji «SOLIDARNOST NA DJELU»